Goedemorgen

Goedemorgen, vrijdag alweer. Wat is deze week voorbij gevlogen…. Deze duif daar zit een verhaaltje bij. Ergens op een parkeerplaats stond naast een picknicktafel een auto van twee dames. Bovenop de auto zat een duif, deze duif. De twee dames lukte het niet om hem weg te jagen. Wegrijden met de duif op de auto was ook zo wat….de duif oppakken vonden de dames ook zo spannend. Maar daar was ik…..heb de tamme, makke duif van de auto gepakt en op de picknicktafel gezet, hij bleef mooi rustig zitten voor een foto. De twee dames konden eindelijk verder😂😂

Nouja leven en laten leven….

Een heel fijn weekend en tot maandag 🤗🍀🌻

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s