Goedemorgen

IMG_0038AGoedemorgen, vandaag tijd voor een wandeling. Nog even kijken waar en of het weer wel mee zit. Op deze foto de toegang naar de veenafgraving in het Veenpark. Ook een leuke route om te wandelen. Ik kom graag in het Veenpark, ben blij met mijn abonnement! Heerlijk om er rond te lopen en weten jullie wat ik nou het meest geweldig vind in de huisjes? De serviezen, sommige zijn zo prachtig. Met het licht dat dan door de ramen valt, kun je er mooie foto’s van maken ( maar dat komt binnenkort)

Ook het industriële gedeelte vind ik erg mooi in het park, mooie oude machines. Waar je soms even goed over na moet denken at het eigenlijk is. Best grappig.  Voor vandaag wens ik iedereen een fijne dag!

IMG_0051A

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s