Het was een mooie wandeling

IMG_0146AGoedemiddag, Vandaag een mooie wandeling gemaakt door het Bargerveen. Ik had in de planning zitten om naar Bargerveen Midden te gaan, maar dit was afgesloten. Het werd dus Bargerveen Noord. Vlakbij de parkeerplaats is een mooi meertje, heerlijk genoten van de opkomende zon. Ga binnenkort nog iets vroeger, om de zon echt te zien opkomen. Bij dat meertje dacht ik eerst, vanuit de verte, soort schuimkoppen langs de kant te zien. Maar het waren allemaal veertjes…( tekst gaat door onder de foto)

IMG_0161AErg grappig zoveel veertjes langs het water. Je zou er zo je hoofdkussen mee kunnen vullen. Natuurlijk ook veel eenden en ganzen gezien in het gebied. De eendjes hoorde ik vooral, die waren in het water aan het happen. Verderop in de wandeling hoorde ik ineens een bekend geluid, hoor ik bij ons in de tuin ook vaak. Nee toch, het zal toch niet…een hele boel staartmezen. Mijn lievelings vogeltje. (tekst gaat door onder de foto)IMG_0192A
Het werd al snel te warm, het werd dus weer tijd om te gaan. Binnenkort als het koeler is zeker nog eens terug gaan! Morgen een dagje uitrusten, was vandaag weer een wandeling van 9 km dus dan mag dat! Tot donderdag!

IMG_0177A

IMG_0148A

 

2 gedachtes over “Het was een mooie wandeling

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s