Goedemorgen

001

Goedemorgen, gisterenochtend tijd gemaakt voor een wandeling. Het werd een bijzondere wandeling dit keer. De weg erheen gaat over een zandpad, waarna ik de auto midden in het bos heb geparkeerd. In Valthe, op pad naar het onderduikershol.
( tekst gaat door onder de foto’s)

Deze diashow vereist JavaScript.

Het is een mooie stille en goed onderhouden plek. Met veel informatie over de geschiedenis van het onderduikershol. Je kunt je bijna niet voorstellen, leven in een gat van 6×3 meter. Een paar honderd meter verder was een tweede onderduikershol, omdat het eerste hol ontdekt werd. Bij het tweede onderduikershol is alleen een plaquette te vinden, de schaar. Het verhaal van de schaar(en de A-boom) kun je lezen op de website van Vier Mei Comite Valthe Klijndijk

(tekst gaat verder onder de foto’s)

005

006

Misschien een idee om eens de 4 mei herdenking daar bij te wonen. Een bijzondere plek in het Valtherbos! Ga binnenkort ook de hunebedden in het Valtherbos eens een bezoekje brengen.

Fijne dag vandaag, gelukkig wat koeler!

5 gedachtes over “Goedemorgen

  1. Bedankt voor het delen van deze foto’s en de link naar onze website. Misschien een idee om nog eens een bezoek te brengen. Het Onderduikershol is gerenoveerd. Mvg, Anita Mensing-Westerink voorzitter Vier Mei Comité Valthe-Klijndijk

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s