Goedemiddag

img_0816aGoedemiddag, Vanmorgen aan de wandel geweest in Odoorn. Mooie omgeving! Lekker tussen de schapen en de paarden. Een heerlijke wandeling van bijna 8 KM. Niemand tegengekomen, heerlijk rustig. Enige was dat er af en toe een straaljager overkwam vliegen. Met de Toren….Polshoogte heb ik niet zoveel ( oftewel, heb hoogtevrees en al die trappen is niet echt handig) Onderweg kwam ik wel dit mooie kunstwerk tegen van Rob Schreefel. Landschapstempel: “Ode aan de zon” Vond het wel toepasselijk nu we de herfst ingaan!

Alvast een fijne avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s