Goedemorgen

Goedemorgen, zoals ik eergisteren al verteld, heb ik een beetje te veel gewandeld op dinsdag. Wel 24 kilometer! Het was eigenlijk de bedoeling om 8 kilometer te wandelen. In Drouwen ben ik in eerste instantie de bruine route gaan volgen. Dat zou 8 kilometer moeten zijn. Maar na 3 kilometer stond ik weer waar ik begonnen was. Het zou kunnen dat ik een paaltje gemist heb toen ik iemand uit Den Haag tegenkwam en in gesprek raakte…..Maar in elk geval ik besloot toen de oranje route te gaan lopen. Je begint dus bij het boomkroonpad, en nee dat ga ik dus never nooit van mijn leven lopen. Dat is mij veeeeeel te hoog. Dus dat pad heb ik snel achter mij gelaten. ( tekst gaat verder onder de foto’s)

Deze diashow vereist JavaScript.


Met op de achtergrond het getik van een specht een prachtig donker bos in. Met geweldig mooie paddenstoelen. Niemand die je tegenkomt, heerlijk rustig en stil. Ook een stuk tussen de weilanden en akkers door. Tijdens de wandeling ook twee keer een flinke regenbui gehad. Gelukkig liep ik toen redelijk beschut onder de bomen. Af en toe wat van de route afgeweken omdat er verderop ook nog iets moois te zien was. Natuurlijk ook de route weer kwijt geraakt. Maar gelukkig sla ik altijd de gps locatie van de auto op, dan vind ik altijd de weg wel weer. In elk geval welke kant je op moet. Een eind terug moeten lopen om weer een paaltje te vinden met een oranje schildje. En toen dacht ik dat ik er bijna was….ja ja…nog 45 minuten lopen. Toen ik bij Landlust aan de koffie en een spa rood zat ( had ik wel verdiend, vond ik) stond er ruim 24 kilometer op de teller.
( tekst gaat verder onder de foto’s, klik op een foto om te vergroten)


Maar het was de moeite waard! Mooie dingen gezien en prachtige natuur. Wat is onze provincie toch mooi! 17,5 procent van onze provincie is natuur, na Gelderland is Drenthe nummer 2 van Nederland! Ik blijf er gewoon lekker van genieten. Binnenkort deel 2 van de foto’s.

Fijne dag vandaag.
Hieronder nog wat foto’s, klik op een foto om te vergroten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s