Goedemiddag

Goedemiddag, Vanmorgen al vroeg aan de wandel. Dit keer het bijvoetpad, vernoemd naar het plantje bijvoet dus. Kun je in je schoenen doen tegen vermoeide voeten, hihihi. Of het echt werkt….geen idee. De wandeling begon in Borger bij het hunebedcentrum. Door Borger, Drouwen, Bronneger en Bronnegerveen. Een mooie wandeling van circa 14 km. Het laatste stuk was best wel zwaar, langs een niet onderhouden slootkant. Deze week best wel veel gelopen, ik zie op de gps 56,56 km staan. Die heb ik dus weer in the pocket! Nu even wat rust houden, weekend gaan vieren.  De foto’s van deze wandeling volgen binnenkort nog!

Fijn weekend allemaal!

001(3)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s