Goedemorgen

Goedemorgen, jullie hadden het bijvoetpad nog tegoed. Het is een route in Borger uitgezet door de Anwb. Waar hij begon kon ik eerst niet vinden. Dus ik begon vanaf de bezoekers parkeerplaats. Daar staan namelijk bordjes van het bijvoetpad. Deze moet je echter eerst negeren! Want anders sta je na 2,4Km weer waar je begon. Loop echter door de keientuin en volg het pad het bosje in, houd daarbij steeds rechts aan. Zodat je langs het gebouw (hunebedcentrum) loopt. Loop langs het terras en houd nu links aan, langs een tweede gebouw. Hier loopt een klein paadje langs, en staat een informatiebord over het bijvoetpad. Vanaf daar beginnen!
001(3)

Het is een route van ruim 13 km. En deze gaat door bossen, velden en wegen. Een erg gevarieerde route. Wel is het onderweg heel goed opletten dat je geen bordjes mist. Ook moet je niet achterom kijken en gaan twijfelen. Volg alleen de bordjes voor je neus, niet de bordjes achter je, deze zijn voor als je weer op dit punt komt. Onderweg is het zwaarste stuk, het stuk langs het kanaal. Gelukkig na dat stuk een picnicbankje, even rusten en een broodje eten. Vrij snel nadat stuk kom je langs de parkeerplaats van het hunebedcentrum, volg gewoon de borden! Er zit nog ongeveer 2,4 km wandelen achter. Waarbij je nog langs mooie plekken komt. Bijvoorbeeld een Joodse begraafplaats, een oorlogsmonument en het beeld van Harm Tiesing, vervolgens eindig je bij het hunebed naast het hunebedcentrum. Ik heb het pad nu al 2 keer gelopen, en ga het zeker nog eens lopen.

Fijne dag vandaag allemaal!

2 gedachtes over “Goedemorgen

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s