Goedemorgen

IMG_2418-01

Vorige week ook nog een wandeling gemaakt in Oosterhesselen. Een paar jaren geleden ben ik er al eens gaan wandelen. Het is inmiddels erg opgeknapt, rond havezate de Klencke. Je kunt echt zien dat Natuurmonumenten druk bezig is in het gebied. Ik kom er zeker nog eens terug…gut al die plekjes waar ik nog naar terug moet gaan…..

Vlakbij de parkeerplek werd ik verblijd met een kraam met pompoenen. Onderweg kwam ik velden vol met pompoenen tegen. En voor 1 euro, natuurlijk op de terugweg een meegenomen. Die gaat verdwijnen in een van onze ovenschotels.

Geniet vandaag en heb allen een fijn weekend!

IMG_2474-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s