Goedemorgen

Goedemorgen, vandaag weer tijd voor een wandeling. Laatst ben ik gaan wandelen over het Balloërveld. Misschien in het verkeerde jaargetijden, de winter en de lente en de zomer, zijn misschien mooier. Tis een veld, met vooral zand paden. Die bij modder en regen erg moeilijk lopen zijn. De schaapskooi was mooi, leuke schapen onderweg. En best wel druk met mensen onderweg, dus echte rust moet je hier niet zoeken. Misschien ga ik in de winter of in de lente nog eens terug. Vandaag in elk geval een andere wandeling in Drenthe….

Veel plezier vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s