Goedemorgen

Goedemorgen, vandaag tijd voor een lange wandeling. Dit muisje kwam ik tegen tijdens een wandeling rondom Dalen. Vanuit mijn ooghoek zag ik iets bewegen op de weg. Het muisje bleef uiteindelijk gewoon zitten. Ik lag dus zo ongeveer plat op mijn buik op de grond. Toen ik uiteindelijk bewoog schrok een voorbij rijdende fietser zich een hoedje.Het muisje zag zijn kans en verdween in zijn muizenholletje.

Fijne dag vandaag.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s