Goedemorgen

Goedemorgen, ergens in Drenthe….vroeg in de ochtend was ik aan de wandel. Op een oprit van een melkveehouder stond een rijdende doos. In deze doos stonden 2 kalfjes. Waarom in een rijdende doos bij de straat op de oprit? Waarom? Die vraag heb ik niet durven stellen aan de desbetreffende melkveehouder. Je kunt je af vragen waarom ik het niet heb gevraagd….maar zou dat iets veranderen aan de rijdende doos? Ik beeld mezelf maar in dat het van zeer tijdelijke aard was. Houd ik mezelf nu voor de gek?

Fijne dag allemaal!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s