Goedemorgen

Goedemorgen, Wat een rare vakantie. Zou er zo 2 weken aan vast plakken. Een van onze Duitse herders, van 11 vonden we dood in de tuin. Juist 3 weken geleden begonnen met anabolen voor zijn rug, het ging zo goed. We waren even weggeweest en kwamen terug thuis. Er stonden maar 3 honden aan het hek ipv 4. Op de 3 foto’s, Lübeck op de dag dat ik hem ging ophalen in Enter. Nooit geweten dat een hond zoooooo vreselijk kon janken, de hele weg van Enter naar Roswinkel….de hele weg!. Op de volgende foto ongeveer 6 maanden…wat een oren. Gekke dingen wapperen alle kanten op en zijn ook eigenlijk veel te groot voor je koppie. Laaste foto ongeveer een jaar geleden.
Lübeck, bedankt voor de 11 mooie fijne jaren.

Allemaal een fijne dag vandaag.

Een gedachte over “Goedemorgen

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s