Review G2 Kiwi Design

Vandaag eens iets heel anders. Wie mij een beetje kent weet dat ik helemaal gek ben van smart devices en IOT ( Internet of Things) Hier in huis is alles dan ook te bedienen via Google, doormiddel van spraak.

Een dag of 14 geleden kwam ik, in een van de facebookgroepen die ik volg een bericht tegen van Kiwi Design, een bedrijf dat Smart Home gadgets and accessories ontwerpt en fabriceert. Ze verkopen het via Amazon over heel de wereld.
Na mijn reaktie op het bericht werd mij gevraagd of ik het product wilde testen, natuurlijk wilde ik dat wel. Het was een houder voor de Google Nest mini. Alleen is de Google Nest mini houder nog niet in Nederland te verkrijgen. Maar de Google Home mini houder wel, dus het werd uiteindelijk deze.

Besteld bij Amazon.nl dus hij is snel geleverd. De wall mount bestaat uit 2 delen, een deel voor de stekker en het snoer en een deel voor de Google Home mini. Het blijft aanelkaar door magneten.

Ik dacht eerst dat het niet stevig genoeg zou zijn, maar dat bleek een verkeerde gedachte. Het blijft mooi en stevig zitten. De Google Home mini past mooi in de houder. Je kunt zelfs de drukplekken op een Google Home blijven bedienen. Ook de kabel is netjes weggewerkt in de stekkerhouder.

Ik vind het een mooie oplossing om je Google Home mini mooi in een stopcontact, zonder al te veel draden te hebben. Voor €10,99 een hebbedingetje waar je veel plezier van gaat hebben, een blijvertje!

Natuurlijk zeer benieuwd naar de Google Nest mini versie, op de afbeeldingen lijkt het alsof er gebruikgemaakt wordt van het ophanghaakje aan de achterkant, en de magneten. Lijkt me ook een mooie oplossing. Zeker eens kijken als deze in Nederland verkrijgbaar is.

De Google Home mini wall mount G2 werd mij aangeboden door Kiwi Design om te testen. Je kunt hem kopen via Amazon.nl

Klik op deze link voor meer informatie over KIWI Design.

Mocht je verder vragen hebben stel ze gerust!


Voor nu een heel fijne dag allemaal!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s