Goedemiddag

Goedemiddag, vandaag gaan wandelen in het natuurgebiedje in Roswinkel. Bij de Schuilmijt. De Schuilmijt is een uitkijktoren bij het riviertje de Runde. De toren staat er, sinds 2015, op initiatief van de NAM, die zo de bewoners van Emmer-Compascuum, Emmer-Erfscheidenveen en Roswinkel wil compenseren voor de gaswinning in het gebied.

Op weg naar de Schuilmijt kwam ik langs het Fort voor het water, een kunstwerk op de plek van het voormalige Fort Roswinkel dat deel uitmaakte van de verdedigingslinie in het Bourtangermoeras. De naam van het kunstwerk en de wallen die het omgeven verwijzen naar dit voormalige fort.

Het was een mooi wandelingetje….totdat….ik terug liep en vlak voor het bruggetje was. Voor het bruggetje zit dus een diep gat, dat je door de begroeiing niet ziet. En tja…daar ben ik dus in gestapt…zit nu met een dikke enkel. Hopen dat het snel over is!

Ondanks dat, wel erg genoten van de wandeling!

Fijne middag allemaal.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s