Goedemorgen

Goedemorgen, zo weer terug van weggeweest! Het was een leuke en gezellige vakantie. Met mijn enkel gaat het nu veel beter, soms nog gevoelig. Niet veel kunnen wandelen de afgelopen weken. En nu is het er geen weer voor. Wat we wel hebben gedaan….nieuwe fietsen gekocht….Dat werd dus meteen een fietstocht van Stadskanaal naar huis, 21 km. Deze week bijna elke avond een stuk gaan fietsen, bijna 100 km deze week. Komende week overdag nog veel te warm en wil de honden met dit weer ook niet te lang alleen laten.

Voor vandaag een fijne dag en houd het koel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s