Goedemorgen

Goedemorgen, Ik heb al tijden een lijstje van plekken in Nederland waarvan ik denk dat ik het de moeite waard vind om te bezoeken. Afgelopen zondag maar eens de daad bij het idee gevoegd, en het was een plek om terug te komen! Het werd Watermolen Frans, in Mander. Wat een prachtige omgeving, het lijkt wel of je in een ander land in een andere tijd bent beland. En wat ik niet wist, er is was nog een watermolen op loop afstand, Watermolen Bels. Mooie omgeving met watervalletjes en stroompjes. Ook een beetje heuvelachtig.


Vandaag een fijne dag en tot morgen!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s