Goedemorgen

Goedemorgen, ik zag je denken….een Vlaamse gaai, ja dat is het, maar is het erg als ik het Vlaamse kraai noem. Gewoon omdat het kan en omdat ik dat leukerder vind. Want een gaai is toch echt een kraai! Wist je trouwens ook dat, hoe vreemd het ook klinkt, de kraaiachtigen tot de zangvogels behoren? Vandaar: zo vals als een kraai zingen. Hier in de tuin hebben we kauwen, kraaien en gaaien. De zwarte kraaien zijn de baas als die langskomen maakt de rest meestal dat hij weg is. Ook de specht verdwijnt dan meestal even, terwijl de Vlaamse kraai ( jaaaa..Gaai) wel gewoon vrienden lijkt te zijn met de specht. Vandaag weer heerlijk genieten van ons levende schilderij….onze tuin.

Prettige maandag! Tot morgen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s