Goedemorgen

Goedemorgen, kun je zien welke vogels er op de foto staan??? Tis ver weg…maar misschien herkennen jullie de specifieke houding van deze vogels. Hij heeft een spanwijdte van 121 tot wel 149 cm! In deze houding droogt hij zijn vleugels. Het is een watervogel waarvan de veren juist helemaal doorweekt worden. En dat heeft ook een reden; onderwater jaagt deze vogel vaak diep en langdurig achter een vis aan. Dit gaat juist makkelijker zonder goed isolerend verenkleed, doorweekt is er namelijk minder opwaartse druk. Het is natuurlijk de aalscholver! ( in het Borgerswold in Veendam)

Mooie dag vandaag, geniet ervan!

2 gedachtes over “Goedemorgen

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s