Goedemorgen

Goedemorgen, deze donderdag. Vandaag op de foto een Schotse Hooglander. Weet je trouwens hoe oud deze dieren ongeveer worden? Ongeveer 18 jaar! Volgens mij halen de meeste dat in Nederland niet. Het zijn trouwens echt grasmaaiers, ze eten 20 kilo gras. Weet je ook dat je in een oogopslag kun zien of het een koe of een stier is.De vrouwtjes hebben namelijk wijd uitstaande en naar boven gerichte horens terwijl die van de stieren naar voren staan. Op de foto staat dus een ?????

Mooie dag vandaag geniet!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s