Goedemorgen

Goedemorgen deze donderdag. Vandaag, kikkerdril op de foto. Weet je het verschil tussen kikkerdril en paddendril? Kikkerdril bestaat uit honderden kleine geleiachtige rondjes met daarin zwarte eitjes. Paddendril is een lange doorzichtige geleiachtige sliert met daarin allemaal kleine zwarte eitjes. Op de foto dus kikkerdril. Bijzonder vind ik het dat van de 1000 ( duizend) kikkervisjes er maar 3-5 een volwassen kikker zullen worden. Vandaag digitaal aan de slag, misschien vanmiddag een wandeling.

Mooie dag vandaag!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s