Goedemorgen

Goedemorgen, we beginnen deze week met een boomklever. Wist je dat de boomklever de enige inheemse vogel is die zowel naar boven als naar beneden ( ook dus met de kop naar beneden) kan klimmen. Ipv de staart als steun gebruiken zij hun poten. De boonkruiper en de specht gebruiken de staart. De boomklever legt een voedselvooraad aan, waarbij ze elk item apart verstoppen. Onderzoek liet zien dat een boomklever de verstopplaatsen tot ongeveer 30 dagen lang kan onthouden. Best een knap vogeltje dus!

Mooie dag vandaag!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s