Bij een boer?

Alweer iets langer als een jaar ben ik regelmatig te vinden bij het Groenteboerinnetje in Ter Apel. Toen ik in 2016 reageerde op een oproep van het Groenteboerinnetje, wist ik eigenlijk niet wat ik me erbij voor moest stellen. Fotograferen deed ik al, maar bij een boer??? Groenten op de foto zetten en een trekker…whatelse…

Het werd veel meer dan dat. Visitekaartjes, folders, een banner, meewerken aan facebook.En natuurlijk vele foto’s van hoe alle groenten geplant of gezaait worden, groeien en bloeien. En vervolgens worden geoogst en worden verkocht. En alle voorkomende werkzaamheden op het land.

Ik heb het afgelopen jaar een hoop geleerd over hoe dingen eraan toe gaan in de akkerbouw. Er waren veel dingen die je als buitenstaander niet weet of waar je nooit bij stilstaat.

Nogmaals heb ik gezien dat er wel 1000 verschillende kleuren groen zijn en sommige kleuren groen combineren echt niet naast elkaar.

Het nieuwe seizoen is nu netLogo Transparant 2 weken begonnen, ik heb er zin in!